Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës allishverish
allishverish:

allishverísh,-i m. sh. -e(t) bised. 1. vjet. shitblerje. 2. keq. marrëveshje e veprime të fshehura dhe të pandershme; dallavere: merret me allishverishe.

Sinonime / Të përafërta:
shitblerje
dallavere