Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës allaturka
allaturka:

allatúrka ndajf., edhe si mb., bised. sipas mënyrës turko-orientale: kafe allaturka.