Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës allafrenga
allafrënga:

allafrënga ndajf., edhe si mb. palak., bised. sipas mënyrës së Evropës perëndimore: në orën pesë allafrënga; vishet allafrënga.