Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës aliteracion
aliteracion:

aliteración,-i m. sh. -e(t) let. përsëritje e tingujve të njëjtë në vargje për të rritur shprehësinë.