Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës alisivë
alisivë:

alisív/ë,-a f. finjë.

Sinonime / Të përafërta:
finjë