Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës alimurg
alimurg:

alimúrg,-u m. lëng i bërsive të ullinjve, kuqël.

Sinonime / Të përafërta:
kuqël