Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës algjebrik
algjebrik:

algjebrík,-e mb. mat. që lidhet me algjebrën, i algjebrës; që është sipas rregullave të algjebrës: shprehje algjebrike.