Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës alfabetikisht
alfabetikisht:

alfabetikísht ndajf. sipas rendit alfabetik: rendit alfabetikisht.