Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës alarmant
alarmant:

alarmánt,-e mb. libr. alarmues: gjendje alarmante.

Sinonime / Të përafërta:
alarmues