Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës akupunkturë
akupunkturë:

akupunktúr/ë,-a f. mjek. mjekim me gjilpëra të posaçme, që ngulen në vende të caktuara të trupit.