Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës akullnajë
akullnajë:

akullnáj/ë,-a f. sh. -a(t) shtresa të mëdha akulli të përhershëm në male të larta e në pole.

Të ngjashme:
akullnajor:

akullnajór,-e mb. që lidhet me akullnajat, i akullnajave: liqen akullnajor.