Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës akuarelist
akuarelist:

akuarelíst,-i m. sh. -ë(t) art. piktor akuareli.

Të ngjashme:
akuareliste:

akuarelíst,-e, -ja f. sh. -e(t).