Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës akuarel
akuarel:

akuarél,-i m. sh. -e(t) art. bojë uji për të pikturuar; pikturë me këtë bojë.