Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës akuadrom
akuadrom:

akuadróm,-i m. sh. -e(t) vend me pishina e me pajisje për t’u larë dhe për sportet ujore: akuadromi i Tiranës.