Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës aktvdekje
aktvdekje:

aktvdékj/e,-a f. zyrt. dokumenti a akti i vdekjes së dikujt.