Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës aktualizoj
aktualizoj:

aktualiz/ój kal., -óva, -úar libr. e bëj aktual; përditësoj. / pës. aktualizóhet v. III.

Sinonime / Të përafërta:
përditësoj
Të ngjashme:
aktualizim:

aktualizím,-i m. veprimi sipas foljes; përditësim: aktualizimi i fjalorit.