Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës aktpronësi
aktpronësi:

aktpronësí,-a f. sh. -(të) zyrt. dokument për të drejtën e pronësisë së dikujt mbi një pronë.