Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës aktkontroll
aktkontroll:

aktkontróll,-i m. sh. -e(t) zyrt. dokument a akt i një kontrolli.