Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës aksiomatik
aksiomatik:

aksiomatík,-e mb. libr. që merret si aksiomë: e vërtetë aksiomatike.