Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës akraballek
akraballëk:

akraballë/k,-ku m. sh. -qe(t) bised. keq. përkrahje e pamerituar e miqve ose e farefisit; miqësi e sëmurë.