Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës akraballëk
akraballëk:

akraballë/k,-ku m. sh. -qe(t) bised. keq. përkrahje e pamerituar e miqve ose e farefisit; miqësi e sëmurë.