Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës akësekush
akësekush:

akësekúsh pacak. akëkush.

Sinonime / Të përafërta:
akëkush
Të ngjashme:
akëkush:

akëkúsh pacak. akëcili (për njerëz), akësekush.

akëseku:

akësekú ndajf. diku.