Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës akëseku
akëseku:

akësekú ndajf. diku.

Sinonime / Të përafërta:
diku
Të ngjashme:
akëku:

akëkú ndajf. diku.

akësekush:

akësekúsh pacak. akëkush.