Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës ajodhimë
ajodhimë:

ajodhím/ë,-a f. sh. -a(t) fet. pjesë në kishën ortodokse, në trajtë gjysmërrethi e me kube, ku kryhen shërbesat e jepet kungimi; shenjtërore, kungë.

Sinonime / Të përafërta:
shenjtërore
kungë