Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës ajërngrohës
ajërngrohës:

ajërngróhës,-e mb. tek. që shërben për të ngrohur ajrin.

ajërngrohës:

ajërngróhës,-i m. sh. -(it) aparat ajërngrohës.

Të ngjashme:
ujëngrohës:

ujëngróhës,-i m. sh. -(it), edhe si mb., shufër ose mjet që shërben për të ngrohur ujin.