Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës agulicore
aguliçore:

aguliçóre,-t f. sh. bot. familje bimësh si aguliçja etj.

Të ngjashme:
aguliçe:

agulíç/e,-ja f. sh. -e(t) bot. barishte pranverore shumëvjeçare, me lule të verdha; lule pranvere.