Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës agrumishtë
agrumishtë:

agrumísht/ë,-a f. sh. -a(t) [agrumísht/e,-ja f. sh. -e(t)] plantacion agrumesh.

Të ngjashme:
gramishtë:

gramísht/ë,-a f. sh. -a(t) vend me gram.

grunishtë:

grunísht/ë,-a f. sh. -a(t) grunore1.