Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës agrobiologji
agrobiologji:

agrobiologjí,-a f. shkenca për ligjet e përgjithshme biologjike të rritjes së bimëve e të kafshëve të dobishme.

Të ngjashme:
agrobiologjik:

agrobiologjí,-k, -ke mb. që lidhet me agrobiologjinë, i agrobiologjisë.