Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës agresivitet
agresivitet:

agresivitét,-i m. libr. të qenët agresiv, sulmues e armiqësor.