Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës agnosticizëm
agnosticizëm:

agnosticíz/ëm,-mi m. filoz. teori, sipas së cilës njeriu nuk mund ta njohë thelbin e sendeve.

Sinonime / Të përafërta:
teori