Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës agnosticist
agnosticist:

agnosticíst,-i m. sh. -ë(t) filoz. ithtar i agnosticizmit.

agnosticist:

agnosticíst,-e mb. që mbështetet tek agnosticizmi: pikëpamje agnosticiste.