Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës agjitator
agjitator:

agjitatór,-i m. sh. -ë(t) ai që merret me agjitacion.

Të ngjashme:
agjitatore:

agjitatór,-e, -ja f. sh. -e(t).

agjitativ:

agjitatív,-e mb. libr. që lidhet me agjitacionin, i agjitacionit: veprimtari agjitative.