Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës agjitativ
agjitativ:

agjitatív,-e mb. libr. që lidhet me agjitacionin, i agjitacionit: veprimtari agjitative.

Të ngjashme:
agjitator:

agjitatór,-i m. sh. -ë(t) ai që merret me agjitacion.