Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës agjenturor
agjenturor:

agjenturór,-e mb. që lidhet me agjenturën, i agjenturës: rrjeti agjenturor.

Të ngjashme:
agjenturë:

agjentúr/ë,-a f. sh. -a(t) qendër e organizuar zbulimi a spiunazhi; përmb. tërësia e agjentëve të zbulimit.