Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës afersiperfaqesor
afërsipërfaqësor:

afërsipërfaqësór,-e mb. spec. që ndodhet afër sipërfaqes.