Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës afermendesi
afërmendësi:

afërmendësí,-a f. libr. të qenët i afërmendshëm.

Të ngjashme:
afërmendsh:

afërméndsh ndajf. pa dyshim; sigurisht.