Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës afatshkurter
afatshkurtër:

afatshkúrtër mb. që është për një afat të shkurtër: marrëveshje afatshkurtër.