Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës afatshkurtër
afatshkurtër:

afatshkúrtër mb. që është për një afat të shkurtër: marrëveshje afatshkurtër.