Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës afatmesem
afatmesëm:

afatmés/ëm,-me mb. që është për një afat të mesëm: parashikim afatmesëm; plane afatmesme.