Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës aeroplanmbajtese
aeroplanmbajtëse:

aeroplanmbájtës/e,-ja f. sh. -e(t) usht. anije shumë e madhe e me pistë për aeroplanë.

aeroplanmbajtës:

aeroplanmbájtës,-e mb. që është ndërtuar si aeroplanmbajtëse: anije aeroplanmbajtëse.