Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës aerodrom
aerodrom:

aerodróm,-i m. sh. -e(t) fushë aeroplanësh.

Të ngjashme:
velodrom:

velodróm,-i m. sport. stadium me një pistë për gara çiklistike.