Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës adrenalinë
adrenalinë:

adrenalín/ë,-a f. farm. lëndë e nxjerrë nga gjëndra nënveshkore ose e prodhuar kimikisht, që përdoret në mjekësi si bar nxitës.