Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës admirues
admirues:

admirúes,-i m. sh. -(it) ai që admiron dikë a diçka: admirues i pikturës.

Të ngjashme:
adhurues:

adhurúes,-i m. sh. -(it) ai që adhuron: adhurues i artit.

aderues:

aderúes,-e mb., edhe si em., që aderon në një parti etj.