Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës administrues
administrues:

administrúes,-e mb., edhe si em., që administron një sipërmarrje a një pasuri; menazhues.

Sinonime / Të përafërta:
menazhues