Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës administrativisht
administrativisht:

administrativísht ndajf. nga ana administrative; me rrugë administrative: varet administrativisht; e zgjidh administrativisht.