Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës acidedurues
acidedurues:

acidedurúes,-e mb. spec. që nuk gërryhet nga acidet: lëndë acideduruese.