Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës absurditet
absurditet:

absurditét,-i m. sh. -e(t) libr. të qenët absurd; diçka absurde; marrëzi: thotë absurditete.

Sinonime / Të përafërta:
marrëzi