Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës absurd
absurd:

absúrd,-e mb., edhe si em. m., libr. që vjen në kundërshtim me arsyen e shëndoshë, që është jashtë mendjes: gjykim absurd.