Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës absorbues
absorbues:

absorbúes,-e mb. libr. përthithës.

Sinonime / Të përafërta:
përthithës