Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës absorboj
absorboj:

absorb/ój kal., -óva, -úar libr. përthith. / pës. absorbóhet v. III.

Sinonime / Të përafërta:
përthith
Të ngjashme:
absorbim:

absorbím,-i m. përthithje.

abortoj:

abort/ój kal. dhe jokal., -óva, -úar mjek. dështoj. / pës. abortóhet v. III.